斯坦福大学的总工也住的轻钢娱乐世界平台手机app

  • 分享:
  • 添加收藏
  • 案例来源:
    http://inhabitat.com
    所在国家:
    美国 
    用途:
  • 住宅
  • 案例详情:

    【介绍】


    有钱还是任性,斯坦福大学工程师的私人住所


    BONE Structure公司设计在美国的斯坦福建造了第一款零能耗住宅,同时是斯坦福大学气象能源工程总工程师Mark Jacobson的私人住所。这款住宅完全采用轻型钢结构,利用梁柱体系,使用激光切割技术精心打造而成。


    集成建筑的大型构配件都是在工厂生产,这种工厂预制模式能够将所有的电力设备,水管道,采暖和通风系统全部依据严格标准定制好。室内恒定舒适的温度得益于墙面材料的高密封性。每一根钢立柱都嵌有隔热板,保证冬暖夏凉。


    这栋零耗能住宅仅仅是BONE Structure公司的一个开端,更加长远的目标是对节能住宅理念的进一步贯彻推广。目前计划2016年一年内在加利福尼亚州建造50栋新型住宅。如果你有兴趣,欢迎在六月份下旬来加利福尼亚斯坦福住宅参观。

     

    【原文】


    Bone structure breaks ground on first net zero residential project in California


    This luxury custom home in Stanford, based on a patented steel frame building technology, is the first net-zero residence by architecture firm BONE Structure. The project, which includes the firm's trademark construction process based on a post-and-beam system and laser-cut elements, is currently being built as a private home for professor Mark Jacobson, the head of the Atmosphere and Energy Program at Stanford University.


    Thanks to the off-site manufacturing process, the house is easy to outfit with all the electrical, plumbing, heating and ventilation systems, which can be inserted into precut openings. An air-tight envelope ensures stable interior temperatures, with insulation panels clipped into place between steel columns and polyurethane foam insulation.


    The Jacobson Residence is only the beginning for BONE Structure. The firm plans to replicate the concept and build 50 new homes in California in 2016. Meanwhile, if you’re interested in visiting the Stanford house, the property will be available for tour on June, 24, 25 and 26.

     

    同类产品

  • 343㎡二层农村自建别墅带车库,子孙三代都喜欢

    343㎡二层农村自建别墅带车库,子孙三代都喜欢

    用途: 住宅 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 这套农村二层别墅,有老人的家庭可以留意一下他的设计!

    这套农村二层别墅,有老人的家庭可以留意一下他的设计!

    用途: 住宅 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 澳亚自有堆场 出售 租赁改制二手海运集装箱 价格电议

    澳亚自有堆场 出售 租赁改制二手海运集装箱 价格电议

    用途: 住宅 , 办公 , 商业 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 398.85㎡农村三层别墅,8室4厅4卫1车库

    398.85㎡农村三层别墅,8室4厅4卫1车库

    用途: 住宅 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 二手海运集装箱出售 租赁 改制 特种集装箱

    二手海运集装箱出售 租赁 改制 特种集装箱

    用途: 住宅 , 仓库 , 商业

    结构: 集装箱娱乐世界平台手机app/箱式娱乐世界平台手机app

  • 出售各种二手集装箱 海运集装箱 小大高 飞翼箱改造等

    出售各种二手集装箱 海运集装箱 小大高 飞翼箱改造等

    用途: 住宅 , 办公 , 商业

    结构: 集装箱娱乐世界平台手机app/箱式娱乐世界平台手机app

  •  50㎡一层中式别墅,100年都不过时

    50㎡一层中式别墅,100年都不过时

    用途: 住宅 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 200多平三层欧式自建房,挑空客厅带露台

    200多平三层欧式自建房,挑空客厅带露台

    用途: 住宅 , 工程

    结构: 轻钢结构娱乐世界平台手机app

  • 我的收藏夹
    购物车
    已添加到收藏夹!